Події
2 березня 2018
Ціна вбивства: Печерський суд відпустив банду підозрюваних у замаху на главу ДПЗКУ за 350 тис. грн
Серед затриманих були керівник одного зі структурних підрозділів Державної продовольчо-зернової корпорації і службовець ГУР.
news-image

Суддя Печерського районного суду Києва Лариса Цокол відпустила чотирьох підозрюваних в організації замовних вбивств, в тому числі проти керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", під заставу, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Дане рішення суд ухвалив ввечері у четвер, 1 березня. Кожному з підозрюваних визначено заставу в 350 тис. гривень.

Зазначимо, що імена підозрюваних відомі. Це Микола Стрепаченко, Олександр Царенко, Борис Драпак та Ярослав Мужик.

Постановою суду всім підозрюваним на період слідства заборонено спілкуватися один з одним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Національна поліція України затримала учасників злочинного угруповання, які підозрюються в організації замаху на одного з керівників ДПЗКУ.

Операція по затриманню злочинців проводилася 26 і 27 лютого 2018 року спільно з ГУР МО України та Генеральною прокуратурою. Серед затриманих - керівник одного зі структурних підрозділів Державної продовольчо-зернової корпорації і службовець ГУР.

"26 і 27 лютого 2018 року слідчі Головного слідчого управління Нацполіціі, оперативники Департаменту внутрішньої безпеки та Департаменту захисту економіки Нацполіціі спільно з працівниками Управління власної безпеки ГУР МО України при процесуальному керівництві Генеральної прокуратури України провели заходи по затриманню зловмисників замовників, організатора і виконавців. Всіх їх затримали в порядку статті 208 КПК України. Найближчим часом в Печерському суді затриманим буде обиратися запобіжний захід", - повідомляли в Нацполіціі.

Там також зазначили, що замах на одного з керівників ДПЗКУ, вчинений 10 листопада 2017 року, був безпосередньо пов'язаний з професійною діяльністю потерпілого.

Читайте також: Екс-співробітника «Нової пошти» позбавили волі на 3 роки за продаж даних клієнтів