Події
3 березня 2018
Донецька фільтрувальна станція припинила роботу через обстріли бойовиків
В Авдіївці, яка залежить від ДФС, перебоїв із водопостачанням немає, зазначив Жебрівський.
news-image

У п'ятницю, 2 березня, Донецька фільтрувальна станція (ДФС) призупинила свою роботу. Внаслідок бойових дій там трапилося коротке замикання обладнання. 

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

За його словами, зараз в районі ДФС встановлений режим тиші, і ремонтні бригади "Води Донбасу" лагодять виведене з ладу обладнання. У компанії обіцяють впоратися до ранку. 

В Авдіївці, яка залежить від ДФС, перебоїв із водопостачанням немає, зазначив Жебрівський. За його словами, запасні резервуари повністю заповнені водою.

Нагадаємо, Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) у п’ятницю, 2 березня, оголосила про повне та безстрокове припинення вогню на Донбасі, починаючи з 5 березня. 

"Тристороння контактна група за участі представників окремих районів Донецької та Луганської областей ... наголошує на важливості забезпечення миру і спокою для населення в зоні конфлікту на Сході України", - йдеться в заяві ТКГ, яку поширила прес-служба спецпредставника ОБСЄ в групі Мартіна Зайдіка.
Читайте також: На території зони АТО загинув український військовослужбовець - штаб