Суспільство
3 березня 2018
Ігор Кочетов відповість перед столичною прокуратурою
Ігор Кочетов і зловживання службовим становищем.
news-image
Кримінальні виробництва, в яких фігурує голова Федерації футболу Києва Ігор Кочетов, будуть об'єднані в єдину справу, - каже Кирило Сазонов.

Про це пише експерт на своїй сторінці facebook, передає «Є!».

 Ігоря Кочетова підозрюють одразу за двома статтями: нецільове використання коштів підконтрольної федерації, і в цьому випадку мова йде про 1,6 млн. Грн, і зловживання службовим становищем.

На думку одного із заявників, конференція 17 грудня була нелегітимною, тому що на ній не було кворуму. Що не завадило Кочетову переобратися на новий термін. Тобто має місце зловживання службовим становищем. Друге - корупційна схема, в якій звинувачують главу федерації. Йдеться про нецільове використання коштів в розмірі 1,6 млн. Гривень. Розповідають, що Кочетов відмовився надавати інспекції з ФФУ фінансову звітність про діяльність федерації футболу Києва, що викликало певні підозри про стан справ і фінансової діяльності цієї організації - підкреслив експерт.


Крім того, в грудні 2017 року за керівництвом Ігоря Кочетова пройшла скандальна конференція ФФК, в ході якої він нібито був переобраний головою організації на новий термін. Хоча, як заявили два інших кандидати на пост глави ФФК Владислав Ващук і Сергій Харченко, конференція була нелегітимною, оскільки не було кворуму.