Україна
5 березня 2018
Погода на тиждень: в Україні потеплішає до +12
У Києві майже весь тиждень ітиме дощ із мокрим снігом.
news-image

В Україні синоптики прогнозують опади - мокрий сніг з дощем. Температура повітря зміниться з -4 на початку тижня до +12 до кінця. Про це повідомляє Укргідрометценр, пише «Є!» з посиланням на 112.

У вівторок, 6 березня, у західних областях очікується мокрий сніг з дощем. Вдень повітря прогріється до +4. На сході без опадів, вдень від 0 до -4. У центральній частині країни очікується сонячна погода, вдень від 0 до -3. На півночі від -3 до +1 вдень, без опадів. У південному регіоні значно тепліше, вдень стовпчик термометра зупиниться на рівні від 0 до +5. В АР Крим повітря прогріється до +8. В Одеській області очікується мокрий сніг з дощем.

 

У середу, 7 березня, синоптики прогнозують по всій території України мокрий сніг з дощем. На заході залишиться "плюсова" температура до +4. А у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях температура підніметься до +6. На сході вдень від -1 до +3, а в центральній частині країни від 0 до +4.

На півночі вдень синоптики прогнозують від -1 до +4. У південному регіоні від 3 до 7 градусів вище нуля, а в АР Крим - до +12.

 

 

У четвер, 8 березня, на заході та в південному регіоні сухо, на решті території дощ з мокрим снігом. У західних областях температура буде триматися на рівні 2-5 градусів тепла. У Львівській та Івано-Франківській областях 4-6 градусів вище нуля, а в Закарпатській потеплішає до +8. На сході очікуються опади, вдень від 1 до 4 градусів. У центральній частині синоптики обіцяють аналогічну погоду.

На півночі і вдень, і вночі опади, вдень від 1 до 4 градусів тепла. На півдні - сухо і сонячно, від +6 до +9 удень.

 

 

У п'ятницю, 9 березня, сухо лише на сході та в деяких областях на півночі.

Так, на заході дощ, а в Тернопільській, Хмельницькій та Рівненській областях ще й із мокрим снігом. Вдень 2-6 градусів тепла і до +8 в Закарпатській області. На сході без опадів, вдень від 1 до 4 градусів. У центрі очікується дощ з мокрим снігом тільки у Черкаській та Кіровоградській областях. Вдень у регіоні повітря прогріється до +4. На півночі дощ з мокрим снігом, сонячно тільки в Чернігівській області, 1-4 градусів з позначкою "плюс". На півдні дощ, до +9 удень.

 

9 березня 2018