Суспільство
7 березня 2018
Депутат Житомирської облради вистрілив у себе
Перед спробою самогубства чоловік зателефонував матері і розповів про свої плани.
news-image

Вранці 7 березня в Житомирській області депутат обласної ради намагався покінчити життя самогубством і вистрілив собі в груди. Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

Про свій намір він повідомив рідним. Як зазначається, близько 4 години ранку чоловік зателефонував своїй матері і повідомив, що має намір накласти на себе руки - а вже через дві години його госпіталізували медики з вогнепальним пораненням грудної клітини.  

"Вранці 7 березня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з вогнепальним пораненням 42-річного жителя Коростеня. Попередньо встановлено, що чоловік намагався покінчити життя самогубством, повідомивши про свої наміри рідним. Зараз його рятують медики", - йдеться в повідомленні поліції.

За попередньою інформацією, чоловік вистрілив у себе з власного зареєстрованого карабіна.   Разом з тим, поліція розглядає й інші версії.

Як повідомляє Житомир.info з посиланням на власні джерела, потерпілий - член Укропу Сергій Володимирович Грищенко, 1976 року народження. Він приватний підприємець, мешкає в Коростені.

Читайте також: Іноземці в Києві напали на таксиста з ножем і викрали його автівку