Події
12 березня 2018
За «коктейль Молотова» Левченка необхідно посадити, інакше будуть жертви, - блогер
На думку експерта, нардеп має скласти депутатські повноваження на найближчій сесії.
news-image

Народного депутата України Юрія Левченка потрібно посадити за його спробу кинути «коктейль Молотова» в натовп людей і спалити їх живцем. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер, політичний експерт Володимир Макаровський, підкресливши, що якщо Левченка не покарати зараз, то в майбутньому жертв не уникнути, передає «Є!»

«Юрій Левченко знову опинився в центрі скандалу - на цей раз прямо загрожував життю людей, намагаючись спалити їх живцем. Очевидно, що ця людина давно втратила почуття реальності. І для нього людське життя - ніщо, а жертви з таким підходом - лише справа часу », - повідомив блогер.


Він зазначив, що Левченко погрожував життю комунальників, які просто виконували свою роботу, діючи в рамках закону.

«Для тих, хто не в курсі. 9 березня цей чудо-депутат намагався перешкодити комунальним службам Києва зносити незаконні гаражі в Шевченківському районі. Ще раз підкреслю - загрожуючи життю людей, Левченко намагався кинути «коктейль Молотова» в комунальників, які просто виконували свою роботу. Вони діяли в рамках закону - законно зносили незаконні гаражі», - підкреслив Макаровський.

На його думку, Юрій Левченко має скласти депутатські повноваження найближчої сесії та відповісти за злочин проти життя і здоров'я людини.

Володимир Макаровський вважає, що якщо Левченко не посадити зараз, то в майбутньому жертв не уникнути.

«Витівка Левченка - це злочин проти життя і здоров'я людини. Він перейшов усі межі й за це повинен понести кримінальну відповідальність. Якщо його не посадити зараз, потім жертв не уникнути! Тому закликаю правоохоронців негайно відреагувати на інцидент і зупинити цього екстреміста! Також прошу парламент в цілому і кожного депутата особисто не бути осторонь і проголосувати за зняття депутатської недоторканності з Юрія Левченка вже найближчої сесії!»- уклав експерт.