Політика
13 березня 2018
До України їде президент Австрії
Візит стане продовженням політичного діалогу на найвищому рівні, який було започатковано під час візиту Петра Порошенка до Відня 8 лютого.
news-image

Програмою перебування також передбачене відвідування президентом Австрії міста Львова, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Із 13 до 15 березня із офіційним візитом в Україні перебуватиме федеральний президент Республіки Австрія Александр Ван дер Беллен.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

«13-15 березня 2018 року на запрошення президента України Петра Порошенка відбудеться офіційний візит федерального президента Республіки Австрія Александра Ван дер Беллена, якого супроводжуватиме потужна делегація представників ділових та бізнесових кіл», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що візит стане продовженням політичного діалогу на найвищому рівні, який було започатковано під час візиту Петра Порошенка до Відня 8 лютого.

За даними АП, у ході візиту заплановані двосторонні переговори у вузькому колі та в складі офіційних делегацій, а також спільна участь президентів у відкритті українсько-австрійського бізнес форуму.

Програмою перебування також передбачене відвідування президентом Австрії міста Львова.

Читайте також:Уряд Польщі: у країні може бути вже понад 2 млн українців