Київ
14 березня 2018
Київ визнаний одним з кращих європейських міст майбутнього
Столиця України отримала нагороди у конкурсі видання Foreign Direct Investment Magazine «Європейські міста і регіони майбутнього 2018/2019».
news-image

Ці нагороди Київ отримав у конкурсі видання Foreign Direct Investment Magazine «Європейські міста і регіони майбутнього 2018/2019». Церемонія відбулася в рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM у Каннах, пише «Є!» з посиланням на 1 News.

Журі конкурсу відзначило столицю України з точки зору привабливості для міжнародних інвесторів та за успішну роботу із залучення прямих іноземних інвестицій.

Віталій Кличко на виставці MIPIM у Каннах: «Київ, за визнанням світових експертів, увійшов у трійку найкращих європейських міст майбутнього з точки зору рентабельності»

Віталій Кличко подякував за визнання зусиль і перспектив Києва та зазначив, що залучення інвестицій у столицю є для нього як для мера одним із головних пріоритетів.

«На всіх міжнародних подіях, на яких буваю, і під час зустрічей я обов’язково спілкуюся з потенційними інвесторами та переконую їх вкладати кошти в Київ. Це сьогодні дуже важливо, щоб наше місто розвивалося, ставало більш комфортним і сучасним, відповідало всім критеріям європейської столиці, – наголосив Віталій Кличко. – І те, що світові експерти визнали Київ привабливим для інвестицій, свідчить, що ми рухаємося в правильному напрямку. А також є важливим сигналом для іноземних інвесторів про перспективність вкладати кошти в Київ, в Україну», – зазначив мер Києва.

Foreign Direct Investment Magazine – спеціалізований журнал, видавцем якого є британська газета Financial Times.

Під час міжнародної виставки Віталій Кличко також представить в Каннах стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує долучитись іноземному бізнесу. Стенд матимуть змогу побачити понад 24 тисячі учасників цьогорічної виставки, серед яких впливові фахівці ринку нерухомості, промисловості, логістики, представники великого міжнародного бізнесу.

Окрім того, мер Києва виступить на панельній дискусії з теми: «Виклики для України, які можуть вплинути на її сусідів».

Під час MIPIM заплановані зустрічі мера Києва Віталія Кличка з держсекретарем Міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини Гунтером Адлером, мерами Познані та Лейпцига, представниками великого міжнародного бізнесу.

Читайте також:У Києві на сміттєпереробному заводі у контейнері знайшли мертве немовля (відео)