Політика
14 березня 2018
Разом з президентом Австрії в Україну приїхали 40 підприємців
Бізнесмени мають інтереси в різних галузях промисловості.
news-image

Федерального президента республіки Австрія Александера Ван дер Беллена під час його офіційного візиту в Україну супроводжують 40 підприємців, які зацікавилися українським ринком. Про це розповів Президент Петро Порошенко під час спільної з президентом Австрії прес-конференції у Києві, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

“40 австрійських підприємців прийняли рішення їхати разом з президентом, і 40 австрійських підприємців мають безпосередній інтерес абсолютно в різних галузях промисловості — від фармацевтики до сільського господарства”, - сказав Порошенко.

Водночас він нагадав, що австрійський “Райффайзен-банк” та австрійські страхові компанії були “піонерами” на українському ринку у відповідних сферах і наразі є найбільшими іноземними банківськими і страховими інституціями в Україні.

Глава держави також зауважив, що австрійський бізнес, про що, за його словами, говорять не тільки соціологічні опитування, але й самі інвестори та підприємці, почувається “дуже комфортно” в Україні.

Як повідомлялося, із 13 до 15 березня із офіційним візитом в Україні перебуває Федеральний президент Республіки Австрія Александер Ван дер Беллен.

Читайте також: Порошенко надів шапку воїну почесної варти