Події
15 березня 2018
На Закарпатті затримали озброєних осіб, що їхали «відпочивати»
Водії та пасажири вели себе підозріло.
news-image

На Закарпатті затримали групу осіб на чотирьох автомобілях, що перевозили зброєю.

Про це "Українській правді" повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"Вранці на спецпосту Нижні Ворота, що на Воловеччині, увагу патрульних привернуло кілька автомобілів з реєстраційними номерами інших регіонів України, які в’їхали на територію Закарпаття з інтервалом у півтори години. Оскільки водії та пасажири вели себе підозріло, правоохоронці прийняли рішення ретельніше оглянути салон та речі осіб, які перебували в авто", - сказав він.
За його словами, під час зовнішнього огляду автомобіля марки "Chеry" з реєстрацією Житомирської області виявлено речовину, схожу на марихуану, вагою близько 5 грамів.
"В автомобілі марки "ВMW" тієї ж Житомирської реєстрації виявили предмет, схожий на телескопічний кийок. В автомобілі марки "КІА" з номерами Київської області виявили дерев’яну біту. У мікроавтобусі марки "Vоlkswаgеn" Миколаївської реєстрації виявили 3 ножі, газовий балончик і предмет одягу, схожий на балаклаву", - сказав він.

Як пояснили самі жителі Київщини, Житомирщини та Миколаївщини (за попередньою інформацією, особи з цих різних автомобілів не знайомі між собою), вони приїхали на Закарпаття відпочити.

"Наразі поліція документує факти незаконного поводження зі зброєю та незаконне зберігання наркотичних речовин. Усі події зареєстровані в журналі єдиного обліку, триває перевірка. Всі вилучені предмети направлено на експертизу", - розповів Тракало.

У четвер нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук з трибуни парламента заявив, що вночі на Закарпатті були затримані 13 осіб, що готували погроми проти угорців та ромів.

Читайте також: Саакашвілі подав скаргу до ЄСПЛ на жорстке поводження під час видворення з України
Читайте також: У Києві на Троєщині чоловік жбурнув вибухівку у патрульних (фото)