Світ
16 березня 2018
Жан Рено поділився враженнями від України під час зустрічі з Порошенком (фото)
Актор наголосив, що, на його думку, іноземні кінопродюсери мають звернути більшу увагу на Україну для зйомок фільмів.
news-image
Президент Петро Порошенко з дружиною Мариною зустрілись із французьким актором Жаном Рено, який знімається в українсько-французькому фільмі "Останній крок". Про це повідомляє прес-центр Адміністрації очільника держави, пише «Є!» з посиланням на Еспресо

Порошенко зауважив, що радий зустрічі з актором, є його прихильником і бачив багато фільмів з його участю. Він також висловив впевненість, що фільм "Останній крок" матиме великий успіх. 

Рено тим часом розповів президентському подружжю, що відвідав українські Карпати, де відбувалась частина зйомок, і вражений красою природи.

"Чудове місце - озеро Синевір. Я вперше працюю з українською командою", - наголосив він.

Жан Рено додав, що, на його думку, іноземні кінопродюсери мають звернути більшу увагу на Україну для зйомок фільмів.

 

"Дуже важливо мати здатність розповідати історії країни. Це дуже важливо, оскільки це певним чином об’єднує, зцементовує людей, які можуть бачити свою історію. Якщо ви інвестуєте один долар в кіно - ви повертаєте три долари", - підсумував Рено.

Нагадаємо, у 2016-2017 рр. актор знімався у сімейному фентезі "Поліна" режисера Оліаса Барко, спільного виробництва України, Бельгії та Франції.

"Останній крок" вже названо останнім фільмом Рено, яким актор планує завершити свою кар'єру. Наприкінці лютого Рено приїхав до України на зйомки фільму "Останній крок". 

Читайте також:Анджеліні Джолі приписують черговий роман (фото)