Політика
16 березня 2018
Нардепи Івченко та Гончаренко побилися в коридорі одного з телеканалів (фото, відео)
Конфлікт стався через закон про скасування правок Лозового. Він почався в студії і продовжився в коридорі.
news-image

У студії "5 каналу" сталася бійка між народними депутатами Олексієм Гончаренком і Вадимом Івченком. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко, пише «Є!» з посиланням на 112.

"У студії "5 каналу" відбулося зіткнення між народними депутатами Вадимом Івченком та Олексієм Гончаренком. Конфлікт стався через закон про скасування "правок Лозового". Він почався в студії і продовжився в коридорі. Я викликав поліцію для оформлення протоколу", – написала Геращенко.

  

Раніше в цей день Верховна Рада не змогла вилучити ряд скандальних положень Кримінального процесуального кодексу України, які з'явилися в ньому з прийняттям скандальної поправки народного депутата Андрія Лозового ("Радикальна партія") при голосуванні за закон про внесення змін в низку кодексів у зв'язку з судовою реформою.

Народні депутати відмовилися підтримати відповідний законопроект (№7547) про внесення змін в деякі законодавчі акти щодо вдосконалення кримінального судочинства за основу і в цілому на пленарному засіданні в четвер. Вони також не віддали 226 мінімально необхідних голосів для затвердження його за основу. Таким чином ініціатива відхилена.

Читайте також:Рада звільнила Гонтареву