Події
16 березня 2018
У столичному кафе відвідувач вбив себе ножем (фото)
На Подолі, в ресторані швидкого харчування Пузата хата був знайдений чоловік з перерізаним горлом.
news-image

На місці працюють медики і поліція У п'ятницю, 16 березня, у популярному закладі "Пузата Хата", яке знаходиться на столичному Подолі біля метро "Контрактова площа", виявили тіло чоловіка, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Про це передає спільнота "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook. Повідомляється, що труп лежить прямо на вході в громадське харчування.

"Надійшла інформація, що на Подолі, в ресторані швидкого харчування "Пузата хата" був знайдений чоловік з перерізаним горлом. Ресторан закритий, на вході поліція", - сказано в повідомленні.

Одна з версій, яку вдалося почути - сталося самогубство з допомогою ножа. Попередньо тіло виявили в 11:30.

Хлопцю на вигляд 25-30 років. На вході в закладі калюжа крові. Подробиць події поки немає. На місці працюють медики, слідчо-оперативна група, поліція. 

Як розповіли очевидці, хлопець помер від крововтрати внаслідок поранення у шию. Знаряддя вбивства на місці злочину не виявили. Ресторан зараз закритий для проведення слідства. Пускають тільки правоохоронців і оперативників.

В поліції Подільського району розповіли, що проводиться слідчо-оперативна робота і від коментарів утрималися. Нагадаємо, що у Києві біля недобудови знайшли тіло 13-річної дівчинки (відео).

Читайте також:Нардепи Івченко та Гончаренко побилися в коридорі одного з телеканалів (фото, відео)

Читайте також:У Києві ще одне авто пірнуло в котлован (відео)