Події
16 березня 2018
Батько вбивав, а син чекав у машині: подробиці вбивства багатодітної матері під Києвом (фото)
Під час вбивства хлопець чекав батька в машині. У поліції вважають, що вбивство сталося в результаті бізнес-конфлікту.
news-image

Правоохоронці встановили особи та затримали підозрюваних у жахливому вбивстві матері трьох дітей Лілії Гордєєвої під Києвом. Про це передає «Є!» з посиланням на РБК.

Повідомляється, що до скоєння злочину причетні чотири людини. Вони вже затримані правоохоронцями. Безпосередньо наносив удари ножем 42-річний киянин. На місце злочину підозрюваний приїхав на джипі Infiniti разом зі своїм 21-річним сином — студентом одного із столичних вузів.

За даними джерела ЗМІ, під час вбивства хлопець чекав батька в машині. У поліції вважають, що вбивство сталося в результаті бізнес-конфлікту.

У Лілії Гордєєвої та 42-річного киянина нібито були судові тяжби. У жінки, яка була матір'ю-одиначкою, залишилися троє дітей.

Відомо, що молодшому сину три роки, а дочці - дев'ять років. Лілія Гордєєва раніше працювала в банку, була підприємцем. 

Також в мережі повідомили, що 17 березня в Шевченківському суді міста Києва (вулиця Дегтярівська, 31А) відбудеться слухання про обрання запобіжного заходу для вбивць Лілі Гордєєвої. Знайомі жінки закликають всіх небайдужих громадян прийти під стіни суду.

"Ми хочемо справедливого покарання і обрання тримання під вартою. Просимо вас прийняти участь в акції громадського впливу", - написав Юрій Ткаченко на своїй сторінці в Facebook.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на це. У мережі закликають поширювати інформацію про трагедію, щоб убивця не залишився безкарним.

Читайте також:У столичному кафе відвідувач вбив себе ножем (фото)