Події
18 березня 2018
ЗМІ дізналися ймовірну причину самогубства українського льотчика Волошина
Про це «Новостям-N» на правах анонімності повідомив один з працівників аеропорту.
news-image

Причинами самогубства виконувача обов'язків директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", військового льотчика Владислава Волошина можуть бути проблеми, що виникли у ході ремонту аеропорту.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це "Новостям-N" на правах анонімності повідомив один з працівників аеропорту, який близько знав Волошина. За словами джерела, ситуація з ремонтом в аеропорту залишається складною — насамперед, через "непонятки" у системі фінансування. 

"Одна з миколаївських фірм виграла тендер на виробництво електромонтажних робіт в аеропорту на велику суму — близько 60 мільйонів гривень. Фірма отримала передоплату в сумі 10 мільйонів й виконала більшу частину робіт. Однак нещодавно надійшла вказівка (від кого саме — джерело не хоче говорити - Ред.) більше грошей підряднику не платити, а укласти договір на електромонтажні роботи з іншою фірмою", - йдеться у повідомленні ЗМІ.

За словами джерела, в аеропорту було багато й інших проблем, які пригнічували в.о. директора. Одночасно, за словами товаришів за службою з 299 бригади тактичної авіації, Волошин був людиною дуже вразливою, з підвищеним почуттям справедливості. Одразу після свого звільнення з армії він розмістив на своїй сторінці у Facebook пост під умовною назвою "Чому я пішов з армії", де описав безліч проблем, з якими стикаються військовослужбовці. Пізніше пост був видалений, однак його встигла скопіювати низка сайтів.

"Не відкидається, що описані в ньому проблеми, в тому числі й фінансові, продовжували переслідувати Волошина і після звільнення з військової служби", - припускає видання.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, 18 березня в Миколаєві застрелився в. о. директора Миколаївського аеропорту Владислав Волошин. Після пострілу він залишався живий, рідні, які перебували вдома, викликали "швидку", але потерпілий помер. У нього залишилася дружина й двоє малолітніх дітей.

Читайте також: В Чернівецькій області знайшли мертвим екс-депутата