Політика
20 березня 2018
Трамп і Путін провели телефонну розмову
Поки невідомо, чи привітав Трамп Путіна з переобранням на посаду президента Росії.
news-image

Президент США Дональд Трамп і президент Росії Володимир Путін провели телефонну розмову. Про це з посиланням на представника Білого дому повідомляє кореспондент NBC News Джофф Бенетт в Twitter, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Президент Трамп поговорив по телефону сьогодні вранці з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляє офіційний представник Білого дому в NBC News. Скоро з'явиться розшифровка", - заявив Бенетт.

Поки невідомо, чи привітав Трамп Путіна з переобранням на посаду президента Росії.

На сайті Білого дому поки що немає інформації про телефонні переговори з президентом США.

У той же час сайт Кремля повідомляє, що "Дональд Трамп привітав Володимира Путіна з перемогою на президентських виборах". У Кремлі додали, що обговорювалися Сирія, Україна і Корейський півострів.

Як повідомлялося раніше, представник Білого дому Хоган Гідлі заявила про небажання Трампа вітати Путіна з перемогою на виборах. У Білому домі зазначили, що результати голосування не стали для Білого дому сюрпризом і Дональд Трамп не подзвонить привітати перемогу російського лідера.

У свою чергу, президент Франції Еммануель Макрон привітав Путіна, і нагадав йому про необхідність поважати територіальну цілісність України.

19 березня після обробки 99% бюлетенів Путін набрав 76,65% і знову переміг не президентських виборах.