Суспільство
22 березня 2018
Юрист «Нової пошти» розповіла, в чому звинувачують компанію
Директор з правових питань ТОВ "Нова пошта-центр".
news-image

Директор з правових питань ТОВ "Нова пошта-центр" Інна Хомич заявила, що компанію звинувачують в ухилянні від сплати податків.

Про це вона заявила в ефірі 24 Каналу, передає «Є!».

До нас прийшла ухвала суду, в якій йдеться, що нас звинувачують в ухилянні від сплати податків. Але не було ніяких незакритих перевірок, актів перевірок, немає жодної копійки несплачених податків. І обшуки проводили не податківці, а слідчі разом з поліцією. І для того, щоб звинуватити когось в не сплаті податків, має бути регламентована процедура. Але всього цього не відбулося Були лише комплексні перевірки в минулому році, які закриті і всі нараховані гроші сплачені, – зазначила юристка.

Вона також наголисила, що це безпрецедентні обшуки, які паралізували роботу компанії на довгий час.

Таких обшуків за 17 років існування компанії не було ніколи: одночасно в шістьох місцях, у всіх перших відділеннях, у всіх компаніях групи і у всіх офісах, де ми перебуваємо. Вони почалися в п’ятницю о 17 годині, вкінці робочого тижня і це серйозно заблокувало нашу діяльність, – заявила Хомич.

Директор з правових питань додала, що в постанові суду не було звинувачень про транспортування алкоголю і наркотичних речовин, які оголосив Луценко.