Суспільство
22 березня 2018
У травні-червні Генштаб проведе черговий призов офіцерів запасу
Генеральним штабом Збройних сил України планується здійснити черговий призов громадян України на військову службу осіб офіцерського складу.
news-image

Генеральний штаб має намір призвати для проходження військової служби до 500 офіцерів запасу в травні-червні 2018 року. Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління персоналу - заступник начальника Генерального штабу Збройних сил Артур Артеменко, передають Українські Новини, пише «Є!».

"У травні-червні 2018 року Генеральним штабом Збройних сил України планується здійснити черговий призов громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу строком на 18 місяців в обсязі до 500 осіб за спеціальностями тилового, технічного, морально-психологічного забезпечення і фахівців зв'язку", - сказав він.

Артеменко також зазначив, що офіцери запасу, призвані для проходження служби, не будуть залучатися для участі в бойових діях на сході України. Як повідомляли Українські Новини, Кабінет Міністрів встановив кількість осіб, що підлягають призову на строкову військову службу у квітні-травні в кількості 15,2 тисячі.

У жовтні-листопаді 2017 року Кабінет Міністрів встановив кількість громадян, які підлягають призову на строкову військову службу, в кількості 10 460 осіб.

Читайте також:Весняний призов: хто потрапить у лави військових

Читайте також:Затверджено кількість призовників у рамках весняної кампанії