Події
23 березня 2018
Савченко - це те, чого ви заслуговуєте, - Борислав Береза
Народний депутат зазначає, що Савченко - це те, на що усі заслужили голосуючи за образ і нічого не знаючи про людину, її плани і світогляд.
news-image

Затримання Надії Савченко викликало у суспільстві неоднозначні думки, повідомляє «Є!» з посиланням на Обозреватель.

У стрічці істерика і зловтіха. Одна частина блогерів пише "Савченко - це рівень нашої політики", а другі їм відповідають "Савченко - це ваша ганьба, а я попереджав". Треті пишуть, що Савченко дура і не зрозуміло, як вона в ВР потрапила. Четверті уїдливо зауважують, що якщо Савченко це ще не дно ВР, то який же рівень нашого парламенту?, - стверджує Борислав Береза.
Ні, друзі! Савченко - це те, що ви заслужили, зводячи в ідоли і кумири тих, кого пропонує вам медіа і політтехнологи. Савченко - це те, що ви заслужили голосуючи за образ і нічого не знаючи про людину, його планах і його світогляді. Ви не на неї повинні зараз злитися, а на себе. Чому? А згадайте, скільки з вас готові були проголосувати за Савченко після того, як її повернули з полону. А тепер уявіть, що вона стала президентом України. Представили? Жахнулися? Адже замість Савченко вам завтра запропонують героїчного комбата Петренко або розпіареного актора Шевченко і ви, навіть не намагаючись розібратися, хто ці люди, радісно будете підносити їх на п'єдестал ваших сподівань. І потім, точно так же, будете не розуміти чому вони не відповідають вашим очікуванням. Тому, що ви забули другу заповідь "Не сотвори собі кумира". А ще тому, що звикли приймати рішення емоційно, а не раціонально, - зауважив Береза.
Чи не соромно, а почесно захищати наших громадян, які перебувають в російському або будь-якому іншому полоні. Своїх громадян необхідно повертати. Це потім ми будемо розбиратися з їх моральними якостями та їхніми вчинками, але спочатку їх треба повернути. Соромно спочатку вірити в них, як в месій, а потім сором'язливо осозновать, що вони звичайні люди, яких ви наділили сверхкачествамі лише в своїй уяві. Так ось нагадую "Не сотвори собі кумира". А кандидатів в кумири вам запропонують ще не раз. Одних паля під замовлення олігархів, а інших під політичний запит. І якщо не зробите роботу над помилками і не зробите правильних висновків, то черговий раз наступите на граблі. Правда це будуть нові граблі, але бити вони будуть по-старому. Черговий раз переконуюся в тому, що багато людей вважають за краще судити, а не аналізувати. І в цьому їх системна помилка, - пише Борислав.
Савченко - приклад бойовитої кухарки, яка прорвалася у владу А в кінці хочу запитати тих, хто пише "Надя дура, але шкода, що у неї не вийшло" - ви це пишіть тими ж пальцями, якими будете на Великдень хреститися і просити Боженьку пробачити вас? Тоді не напружуйтеся. Не допоможе. Краще привчайте до себе до високих температур. Адже, десь там, для вас приготовлені 2 чана. Один для лицемірів, а другий для мерзотників. Хоча, може це буде один чан. Загальний. Але вам від цього стало легше?, - додав депутат.

Читайте також:Савченко загрожує довічне ув’язнення, – прокурор

Читайте також:Сестра Савченко заявила, що депутата намагалися фізично знищити