Політика
24 березня 2018
Аксьонов провалив план із перетворення виборів в окупованому Криму на підтвердження «референдуму» 2014 року
За даними ЗМІ, Аксьонов провалив план Кремля.
news-image

Реальна явка на виборах президента Росії в окупованому Криму становила 42%, а 8% бюлетенів було зіпсовано. Про це повідомило видання LB.ua із посиланням на джерело в окупаційному "уряді" Криму, передає «Є!».

Співрозмовник повідомив, що до Криму для спостереження за перебігом президентських виборів приїхали представники адміністрації президента РФ, які отримали на руки протокол із реальними даними щодо голосування, що відрізняються від офіційно озвучених даних ЦВК РФ.

Джерело розповіло, що представники окупаційної влади в особі "глави" Криму Сергія Аксьонова намагалися домовитися, щоб  у підсумковий документ внесли правки, аби збільшити явку хоча б на 10–15%.

Приїжджим емісарам запропонували дуже велику, навіть за московськими мірками, суму грошей. Ті відмовилися. Мабуть, ситуація була під контролем у перших осіб Кремля... Ситуація для Аксьонова складається несприятлива і небезпечна, він не зміг виконати спущений зверху план – перетворити результати цих виборів на підтвердження "референдуму" у 2014 році, – зазначив інформатор видання.