Київ
27 березня 2018
Прокуратура Києва через суд вимагає скасувати 8 дозволів на забудови
На даний час розгляд справ судом триває.
news-image

Прокуратура міста Києва через суд вимагає скасувати 8 рішень Київської міської ради про затвердження детальних планів територій, які суперечать Генеральному плану міста Києва. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

"Вказані рішення були ухвалені Київрадою упродовж 2016-2017 років та стосуються комплексної забудови окремих мікрорайонів на території Голосіївського, Дніпровського, Солом’янського та Шевченківського районів міста Києва", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що по своїй суті детальні плани цих територій не корелюються з Генеральним планом міста Києва та, у тому числі, передбачають будівництво багатоповерхових житлових будинків, а також громадських будівель та споруд на територіях, які належать до промислових, комунально-складських, зелених зон та до територій іншого призначення. За цих обставин прокуратурою міста Києва до окружного адміністративного суду м. Києва пред’явлено 8 позовів про скасування рішень Київської міської ради про затвердження зазначених детальних планів територій. На даний час розгляд справ судом триває. 

Читайте також: Харківська прокуратура повідомила підозру няні за побиття дівчинки з ДЦП
Читайте також: Скрипаль та його донька залишаються у критичному стані – Мей