Світ
28 березня 2018
Американець намагався продати секс з 4-річною дочкою через інтернет
Злочин було розкрито за допомогою таємного агента поліції.
news-image

30-річний Ендрю Терлі зі штату Вісконсін засуджений судом до 60 років позбавлення волі за спробу продати секс зі своєю 4-річною дочкою, передає «Є!» із посиланням на Runyweb.

Підсудний опублікував на сайті Craigslist оголошення, в якому пропонував охочим «пограти з татовою маленькою дівчинкою». Про це пише сайт телеканалу abc13.

Журі присяжних визнало Терлі винним у торгівлі дитиною і примусу її до проституції. Суд засудив його до 60 року в'язниці з правом на умовно-дострокове звільнення через 45 років.

Даний злочин було розкрито в 2015 році за допомогою таємного агента поліції, який представився користувачем сайту Craigslist на ім'я Джон, та нібито зацікавився жахливою пропозицією. Він з'ясував, що Терлі оцінив дві години сексу з малятком в 1тис. доларів, і почав листуватися з автором оголошення, що тривало до 12 листопада 2017 року.

Коли поліцейські прибули в будинок підозрюваного, вони виявили в спальні його чотирирічну дочку. Дівчинка була роздягнена і знаходилась, як вони повідомили, під впливом алкоголю або наркотичних речовин. Пізніше з'ясувалося, що дитину напоїли снодійним.

У статті йдеться про те, що дитина живе з матір'ю, проте періодично батько забирав її до себе.

Читайте також: В Івано-Франківську діти отруїлися під час заправки електронної сигарети