Події
28 березня 2018
Синоптики попереджають про лавинну небезпеку в Карпатах
За даними Укргідрометцентру, 29 березня у звязку зi снiгопадами у горах Iвано-Франкiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека.
news-image

У горах Iвано-Франкiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку в Карпатах завтра, 29 березня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 29 березня у звязку зi снiгопадами у горах Iвано-Франкiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні на внутрішніх водоймах очікується підвищення рівня води. Так, за даними Гідрометцентру, на річках і водосховищах очікується поступове ослаблення льодоставу на річках Правобережжя - руйнування і очищення від льоду.

З 27 березня на дніпровських водосховищах (окрім Каховського водосховища, де льодові явища відсутні) почалося руйнування льоду.

Зокрема, 27-30 березня на українській ділянці Дунаю біля Вилкового (Одеська обл.) у зв'язку з проходженням хвилі водопілля зберігаються небезпечні рівні води (в межах 155-165 см над нулем поста), при яких спостерігається затоплення.

Читайте також:Щонайменше 30 туристів постраждали в автобусній аварії в горах Австрії