Київ
28 березня 2018
Киянка розкритикувала пожежну безпеку в столичному ТРЦ (фото)
Жінка зазначила, що в будь-якій аварійній ситуації людям буде важко евакуюватися з даної будівлі.
news-image

Киянка Ганна Аксьонова опублікувала на своїй сторінці в Facebook серію фотографій, за допомогою яких розкритикувала пожежну безпеку в одному зі столичних ТРЦ. На фото потрапили вузькі проходи до евакуаційних виходів і закриті на замок двері, повідомляє «Є!» з посиланням на Наш Київ.

На фотографіях жінка відобразила київський ТРЦ «Магеллан».

«На цих чудових картинках ви бачите ТРЦ" Магеллан "за адресою пр. Глушкова, 13б. Це Київ, якщо хто не знає. Придивіться уважно до кожної фотографії. Прямо зараз бажаю горіти в пеклі і перевіряючим органам, і власникам цього ТРЦ ", - підписала вона свій пост.

Киянка зазначила, що двері багатьох запасних виходів закриті на навісний замок або захаращені, евакуаційні проходи часто використовуються як торговельна площа або тераси ресторанів, а звичайні виходи з ТРЦ працюють тільки частково. Заради економії тепла адміністрація ТРЦ часто залишає робочими тільки одні двері, щоб не переохолоджувати приміщення.

"Другий поверх. Шлях до евакуаційного виходу. Правда, розумно? »- підписала Анна.

Схожу ситуацію Анна помітила і на другому поверсі.

«У протилежному торці затишно розташувався" Космо ". Раніше там був торцевої вихід і другий туалет. Все це ліквідували, щоб втиснути "Космо". Тобто вихід замурований в принципі. Тільки по ескалатору », - розповіла жінка.

Поверхом вище виявилася схожа ситуація. Розташувався там ресторан, що використовує евакуаційний вихід в якості тераси.

"Третій поверх. Ресторан, який розташований - та-дам - теж в евакуаційному виході і використовує його в якості літньої веранди », - зазначила жінка.

Жінка зазначила, що в будь-якій аварійній ситуації людям буде важко евакуюватися з даної будівлі.

Пост, в якому Аксьонова розкритикувала безпеку в столичному ТРЦ набрав велику кількість реакцій в Facebook, але з невідомих причин зник зі сторінки киянки.

Читайте також:Гройсман доручив провести масштабні перевірки ТЦ, шкіл та дитсадків в Україні

Читайте також:Пожежа в Кемерові: СК РФ порушив справу проти українського пранкера