Суспільство
29 березня 2018
250 українських IT-спеціалістів можуть скоро отримати роботу в Ryanair
Авіакомпанія має величезну потребу у зберіганні та обробці даних, адже їх кожного дня стає все більше, тож Ryanair потрібні компетентні ресурси для цього.
news-image
Авіакомпанія Ryanair має намір створити в Україні свій дата-центр для зберігання і обробки даних, де будуть працювати місцеві IT-фахівці. Про це заявив генеральний директор Ryanair Майкл О'Лірі в інтерв'ю виданню "ЦТС", пише «Є!» з посиланням на Еспресо

Він зауважив, що авіакомпанія має величезну потребу у зберіганні та обробці даних, адже їх кожного дня стає все більше, тож Ryanair потрібні компетентні ресурси для цього.

За його словами, завдяки досвіду роботи їхнього дата-центру в польському Вроцлаві, представники компанії знають, що українці є компетентними у цьому питанні.

"Там з 250 працівників понад 50% - це IT-фахівці з України. Ми вважаємо, що було б значно ефективніше створити ще один дата-центр нашої компанії в Україні, і тут працевлаштувати ще 250 українських фахівців. У вас дійсно є дуже компетентні кадри. Ми вже працюємо над цим ", - наголосив О'Лірі.

Читайте також:Ryanair може літати в 6 українських міст

Читайте також:Квитки на рейси Ryanair будуть коштувати 10 євро за більшістю напрямків