Київ
29 березня 2018
На Вербну неділю у столиці обіцяють до +17°
Температура повітря найвищою буде на півдні та заході, вдень до +5+11 градусів. У більшості областей +3+7 градусів.
news-image
У п'ятницю в Україні очікується атмосферний фронт, який принесе опади у західні та північні області. У суботу та неділю температура в Києві зросте до 12-17 градусів тепла.

Про це повідомляє у четвер у Facebook синоптик Наталя Діденко, пише «Є!».

"Завтра до нас знову прийде атмосферний фронт і принесе опади у західні та північні області. І ці опади найближчої ночі можуть бути у вигляді снігу та мокрого снігу. Вдень у п'ятницю атмосферу попустить, все ж переважатимуть дощі, хіба на Чернігівщині та Сумщині може ще політати сніг", - зазначила вона.

За словами синоптика, у східних областях, на півдні та в центральній частині (окрім Вінниччини) завтра переважатиме суха погода.

Діденко додала, що температура повітря найвищою буде на півдні та заході, вдень до +5+11 градусів. У більшості областей +3+7 градусів.

Найхолоднішими залишаться Чернігівщина, Сумщина та Харківська область - там 0+4 градуси навіть вдень.

У Києві вночі - мокрий сніг, вдень 30-го березня - дощ. Температура повітря вночі 0, -1 градус, вдень у п'ятницю до +3+5 градусів.

"31 березня та 1-го квітня, на Вербну неділю, у Києві температура підскочить! Стовпчики термометрів поженуть до +12+17 градусів. При цьому розженеться, як скажений, вітер. У понеділок-вівторок - похолодає", - зазначила Діденко.

Читайте також:Погода на Великдень: синоптики розповіли, чого чекати українцям