Події
29 березня 2018
Невідомі жорстоко вбили громадського активіста (фото 18+)
Першим про трагічну звістку на своїй сторінці у Facebook написав голова ГО та колишній співробітник Державної прикордонної служби Андрій Махніцький.
news-image

26 березня березня у Києві на Святошинському озері невідомі забили до смерті представника громадського об'єднання "Біличанський рибалка" Миколу Ярему, який у той час перебував на нічному чергуванні та спостерігав за порядком на базі відпочинку поряд і на самій водоймі, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Першим про трагічну звістку на своїй сторінці у Facebook написав голова ГО та колишній співробітник Державної прикордонної служби Андрій Махніцький.

"На територію нашої громадської бази проникнув невідомий або невідомі, які зухвало завдали тяжкі тілесні ушкодження нашому побратиму Миколі. Сила та кількість ударів виявилися не сумісними з життям. Його вбили! Розслідування триває, однак до сьогоднішнього дня покидьків ніхто не знайшов. Злочинців будемо шукати, вони отримають сповна, а якщо були в цій справі замовники, то війну вони отримають", – зауважив нинішній активіст.

Крім того, він висловив співчуття рідним і близьким Яреми та опублікував фото, на яких, зокрема, можна побачити слідчі на місці злочину.

Крім того, світлини зі Святошинського озера опублікував і ресурс "Інформатор". Зазначається, що на тілі загиблого помітно численні гематоми, а на його обличчі – сліди від ударів, які могли завдати сторонніми предметами.

Неподалік місця вбивства кореспондент виявив розбитий мобільний телефон Яреми. У кількох метрах валялася батарея від телефону. Зазвичай, у такий спосіб зловмисники відтягують час, щоб покинути місце злочину. У приміщенні, в якому перебував Ярема, – безлад, який, ймовірно, виник у результаті силового конфлікту. Вбитий був без верхнього одягу та взуття, що може свідчити про те, що у момент нападу зловмисників активіст перебував у приміщенні, – констатується у матеріалі.

Видання нагадує, що 19 лютого активісти ГО "Біличанський рибалка" пікетували Генеральну прокуратуру з вимогою не допустити кровопролиття через спроби рейдерів захопити Святошинські озера.

Читайте також: Порошенко затвердив програму співробітництва України з НАТО на 2018 рік
Читайте також: «Ми не сумніваємося, що Росія відповідальна за це». ЗМІ опублікували презентацію посольства Британії в Москві у справі Скрипаля