Події
29 березня 2018
Дочка Скрипаля пішла на поправку після отруєння
Сергій Скрипаль як і раніше знаходиться в стабільному, але критичному стані.
news-image

У Великобританії повідомили про поліпшення стану Юлії Скрипаль, яка разом зі своїм батьком, колишнім офіцером ГРУ Сергієм Скрипалем, була отруєна нервово-паралітичною речовиною в Солсбері.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Стан Юлії Скрипаль більше не оцінюється як критичний, вона швидко поправляється. Сергій Скрипаль як і раніше знаходиться в стабільному, але критичному стані. Salisbury NHS Foundation Trust заявила у своїй заяві, що тільки два пацієнта залишились в лікарні після інциденту на початку цього місяця. Минулого тижня поліцейський Нік Бейлі був виписаний з лікарні. Директор лікарні повідомила, що Юлія Скрипаль "добре відреагувала на лікування".

СК Росії звернувся з запитом про правову допомогу у кримінальній справі про замах на вбивство росіянки Юлії Скрипаль до британської сторони. Про це заявила офіційний представник відомства Світлана Петренко, передає Gazeta.ru. Як повідомляв УНІАН, колишній розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні 4 березня в Солсбері, і Лондон вважає відповідальною за атаку Москву. У зв'язку з цим вже близько 30 країн підтримали британську сторону і вислали російських дипломатів.

Читайте також: Британська поліція встановила місце, де отруївся Сергій Скрипаль
Читайте також: «Ми не сумніваємося, що Росія відповідальна за це». ЗМІ опублікували презентацію посольства Британії в Москві у справі Скрипаля