Війна
29 березня 2018
В зоні АТО одного українського бійця поранено, ще один дістав бойову травму
Під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Талаківки і Кам’янки, а стрілецької зброї - Широкиного, Шахти Бутівка та Павлополя.
news-image

Сьогодні одного українського військовослужбовця на Донбасі було поранено, ще один - дістав бойову травму. Про це пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook, російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості щодо повного припинення вогню - від початку доби окупанти здійснили 32 обстріли позицій сил АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БПМ бойовики обстріляли укріплення українських військовослужбовців в районі Павлополя. Міномети калібру 82 мм окупанти застосували по захисниках Широкиного, а гранатомети і стрілецьку зброю - поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пісків, Опитного, Новотроїцького та Піщевика.

Крім цього, під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Талаківки і Кам’янки, а стрілецької зброї - Широкиного, Шахти Бутівка та Павлополя.

Також БМП окупанти застосували по позиціях українських військовослужбовців біля Гнутового, Талаківки і Піщевика. На Луганському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали укріплення сил АТО неподалік Луганського. 

«Унаслідок ворожого вогню одного українського захисника поранено. Ще один воїн дістав бойове травмування. Обох військовослужбовців оперативно доставлено до лікувального закладу. Їм надано необхідну медичну допомогу», - поінформували у штабі АТО.

Читайте також:Я мільйон разів уявляв повернення додому: чесна розповідь АТОшника про полон у сепаратистів

Читайте також:У Конотопі на Сумщині оголосили жалобу за загиблим у АТО 19-річним бійцем