Війна
30 березня 2018
На Донбасі понад 50 обстрілів за добу: троє бійців ЗСУ зазнали поранень і травм
На Донецькому напрямку укріплення в районі Павлополя потрапили під обстріли з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.
news-image
Минулої доби двоє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі, ще один військовий дістав бойової травми. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Зазначається, що минулої доби російсько-окупаційні війська 57 разів відкривали вогонь по позиціях української армії.  

На Донецькому напрямку укріплення в районі Павлополя потрапили під обстріли з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.

Вороги гатили з мінометів калібру 82-мм по захисниках Широкиного, а з гранатометів різних типів і стрілецької зброї - поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Лебединського та Піщевика.

Позиції поблизу Талаківки, Кам’янки, Мар’їнки і Верхньоторецького накрили вогнем з великокаліберних кулеметів, а біля Гнутового, Талаківки і Піщевика - з озброєння БМП.

Понад те, стрілецьку зброю окупанти використовували для обстрілу позицій біля Широкиного, шахти Бутівка та Павлополя, а протитанкову керовану ракету – в районі Новотроїцького.

На Луганському напрямку терористи били з гранатометів та стрілецької зброї по укріпленнях поблизу Артемового, а з великокаліберних кулеметів – неподалік населеного пункту Луганське.

"Унаслідок ворожого вогню два українські захисники отримали поранення. Ще один наш воїн – отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - підсумували у штабі.