Суспільство
2 квітня 2018
Медведчук заявив, що буде судитися з Генпрокуратурою
Медведчук запевнив, що з Савченко у нього взагалі ніяких контактів ніколи не було.
news-image

Колишній голова Адміністрації Президента Віктор Медведчук вважає спроби Генеральної прокуратури пошуку його причетності до справи депутата Верховної Ради Надії Савченко (позафракційна) і голови організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана абсурдом.   Про це Медведчук розповів в інтерв'ю "BBC Україна", передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.

"Пошук моєї причетності до Савченко, Рубана і їхніх справ я вважаю повним абсурдом. Будь-які заяви на цю тему - це політичне замовлення, політичні інсинуації, не більше", - сказав Медведчук.

Він додав, що має намір звернутися в суд для захисту честі й гідності щодо висловлених генпрокурором Юрієм Луценком підозр стосовно нього.

При цьому Медведчук запевнив, що із Савченко в нього взагалі жодних контактів ніколи не було, він з нею особисто не знайомий, хоча займався переговорами про її звільнення з російської в'язниці.

Що стосується Рубана, то, зі слів Медведчука, в 2013 році той справді мав відношення до певних заходів руху "Український вибір" (лідером якого є Медведчук), про що Медведчук тоді не знав, тому що в тих заходах участі не брав. Медведчук розповів, що зустрівся з Рубаном один раз в 2016 році на прохання представників Служби безпеки України з питань обміну полонених.

Того разу з'ясувалося, що домовленостей щодо обміну не було й обмін не відбувся.

Більше, як запевнив Медведчук, він з Рубаном не підтримував жодних стосунків і в них не було жодних контактів.

Читайте також: Стали відомі найбільші підприємства-боржники з виплати заробітної плати