Події
3 квітня 2018
Перед отруєнням Скрипаль оформив на доньку таємний рахунок, - ЗМІ
Йдеться про гроші від продажу будинку в Британії, який належав синові Скрипаля Олександру та його колишній дружині Наталії.
news-image
Доньку колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля Юлію отруїли разом із батьком у Великій Британії після того, як вона отримала доступ до "секретного рахунку", на якому було 150 тисяч фунтів стерлінгів (близько $ 211 тисяч).

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ

"Донька російського шпигуна, яку отруїли нервово-паралітичною речовиною, нібито отримала доступ до "таємного банківського рахунку" на суму 150 тисяч фунтів стерлінгів за кілька днів до нападу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає видання, йдеться про гроші від продажу будинку в Британії, який належав синові Скрипаля Олександру та його колишній дружині Наталії.

Олександр Скрипаль помер торік у Санкт-Петербурзі за нез'ясованих обставин.

Повідомляється, що Юлія Скрипаль отримала доступ до рахунку на підставі доручення, виданого її батьком. За даними видання, 150 тисяч фунтів стерлінгів зберігаються в одному з російських банків.

"Секретний банківський рахунок" розкрила 45-річна племінниця Сергія Скрипаля Вікторія, яка цього тижня має намір відвідати Юлію в лікарні у Солсбері. Наразі британська влада готується надати їй візу.

Як повідомлялося, 4 березня у британському Солсбері були отруєні колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Британський прем'єр Тереза Мей заявила, що відповідальність за напад, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", розробленою в РФ.

Читайте також:Хто видворив російських дипломатів з країни: повний перелік