Події
3 квітня 2018
Поліція затримала злочинну групу, яка обкрадала самотніх пенсіонерів у 6 областях
Зловмисники вчиняли правопорушення на території Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Тернопільської, Чернігівської та Миколаївської областей починаючи з 2017 року.
news-image

У Хмельницькій області поліція затримала злочинну групу за обкрадання самотніх пенсіонерів на території 6 областей. Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Є!» з посиланням на 112.

Так, правоохоронці за підозрою у скоєні низки крадіжок коштів та ювелірних виробів затримали чотирьох жінок віком 23-33 років та 26-річного чоловіка. Зловмисники вчиняли правопорушення на території Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Тернопільської, Чернігівської та Миколаївської областей починаючи з 2017 року.

«Одну з найбільших крадіжок члени групи вчинили 30 березня цього року у м. Волочиськ (Хмельницька область). Зловмисниці представились соціальними працівницями. Під приводом перевірки газових лічильників жінки проникли до квартири 82-річної місцевої мешканки, звідки викрали 97 тисяч гривень», - повідомили правоохоронці.
 
Наразі усі п‘ятеро затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. 

Усі затримані — мешканці м. Суми та Сумської області. 

Читайте також:У центрі Києва невідомі влаштували стрілянину і побили іноземця – поліція