Події
4 квітня 2018
НАБУ оприлюднило розмови Холодницького
Зазначається, що у результаті були встановлені факти, які можуть свідчити про наявність в діях керівника САП ознак кримінальних та дисциплінарних порушень.
news-image

Національне антикорупційне бюро опублікувало у YouTube фрагменти записаних розмов керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Про це йдеться у повідомленні НАБУ у Facebook, передає «Є!» із посиланням на УП.

У бюро зазначили, що з  огляду на суспільний резонанс та з метою надання громадськості достовірної інформації про участь НАБУ у розслідуванні стосовно керівника САП, вважають доцільним оприлюднити фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій, проведених у робочому кабінеті Холодницького.

У НАБУ наголосили, що вказані слідчі дії здійснювалися на підставі ухвали слідчого судді, в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого ГПУ.

Зазначається, що у результаті  були встановлені факти, які можуть свідчити про наявність в діях Керівника САП ознак кримінальних та дисциплінарних порушень.

"Зокрема, йдеться про можливе підбурювання свідків до давання неправдивих показань, розголошення відомостей досудового розслідування особам, які не мають відношення до відповідного кримінального провадження", - сказано у повідомленні.