Події
5 квітня 2018
У Дніпрі вночі сталося займання на Придніпровській ТЕС (фото)
На місце пожежі приїхали карета швидкої допомоги й оперативно-рятувальна служба. За попередньою інформацією, горить відкритий розподільний пристрій.
news-image

Сьогодні, 5 квітня о 4:00 ранку сталося займання на Придніпровській ТЕС. За попередньою інформацією, жертв внаслідок пожежі немає. На місці працювали рятувальники ДержНС і патрульна поліція. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор", пише «Є!».

"Екіпаж патрульної поліції проїжджав повз Придніпровську ТЕС і помітив на її території клуби вогню. Щось спалахнуло, але вибуху не було. Поліція одразу ж під'їхала на КПП підприємства, повідомила про подію, але охорона вже була проінформована. Вони сповістили керівництво підприємства і викликали на місце ДержНС. Версія про теракт на цей момент не підтверджується", — розповів лейтенант поліції Єгор Єгорін.

У зв'язку з тим, що підприємство є об'єктом під охороною, вхід на територію теплової електростанції строго заборонений. Поліція змогла оглянути лише прилеглі території. Підозрілі об'єкти і осіб не виявлено. 

 

У свою чергу в ДержНС повідомляють, що прибувши на місце, пожежники встановили, що пожежа виникла в металевому трансформаторі струму типу ТФЗМ-330. Вогнем пошкоджено металевий трансформатор струму типу ТФЗМ-330 загальною площею 15 квадратних метрів.

Пожежу локалізували о 4:43 і ліквідували о 4:55. Для гасіння пожежі було задіяно 50 осіб і 10 одиниць пожежнорятувальної техніки ГУ ДержНС. Постраждалих під час пожежі немає. Причини події з'ясовуються правоохоронними органами.