Політика
6 квітня 2018
Нардеп Унгурян розповів, як необхідно провести тиждень перед Великоднем
Політик вважає, що цей тиждень необхідно прожити "ніби разом зі Спасителем".
news-image

На думку нардепа Павла Унгуряна, весь тиждень перед святом Великодня необхідно прожити, щодня згадуючи Ісуса Христа. Про це політик розповів в ексклюзивному коментарі кореспонденту «Є!»

За словами нардепа, важливо "відчути разом з Ісусом емоції та згадати події, що передували Воскресінню та прожити тиждень ніби разом зі Спасителем".

"Мені здається, що весь тиждень, починаючи з урочистого входу Ісуса Христа до Єрусалима, що в народі зветься Вербною неділею, і до наступної неділі, коли ми святкуємо Пасху, або Свято Воскресіння Ісуса - це особливий тиждень, який потрібно відзначати. Він починається із радості з сумом, бо Ісус входив до Єрусалиму, і люди раділи, а він один знав, що його там чекає, Потім починаються страсні дні, особливо четвер та п'ятниця. Субота - то очікування якоїсь великої таємниці, якогось дива, і неділя - це радість, яка вже не закінчиться, вже без суму", - сказав нардеп.
Дуже важливо, на думку Павла Унгуряна, цього тижня "простити ворогів, утриматися від легковажного способу життя", а також, можливо, "менше говорити, не ображати та не ображатися".
"Можливо, навіть утриматися від їжі, щоб потім у неділю із радістю сказати: "Христос воскрес!" і святкувати Христове Воскресіння як свято перемоги добра над злом, і кожного дня потім стверджувати, що в серці добро перемагає зло, доброта перемагає роздратування, зневіру, заздрощі", - висловився політик.
Нардеп також повідомив про свої план святкування Великодня.
"Ми хочемо разом із всією нашою великою родиною спочатку бути у Храмі Божому, привітатися з громадою, а потім після богослужіння зібратися разом з мамою та святкувати з батьками рідними, близькими", - сказав він.
Крім нардеп зауважив, що напередодні свята, у суботу, в Одесі на Дерибасівській він відвідає театралізоване дійство під назвою "Останній тиждень Ісуса", яке покаже подіі останніх днів перед Воскресінням Сина Божого.
"Римські легіонери розбили вже табі на Дерибасівській, центуріон вже керує. А потім буде великий концерт християнської музики", - розповів Павло Унгурян.