Події
6 квітня 2018
У НАБУ оприлюднили відео пропозиції хабара для Супрун
Помічник депутата каже, що Супрун, мовляв, сама жалілася на брак власного житла, а він розчулився.
news-image

До журналістів потрапило відео, як Уляні Супрун, виконувачу обов'язків міністра охорони здоров'я, пропонують хабара квартирою, в обмін на медичне обладнання для лікарні міста Вишневого. Це одна історія з кількох розмов з акваріума в кабінеті керівника Антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. У ній фігурують щонайменше п'ять осіб, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

На відео, спочатку  він щось шепоче на вухо, потім хапає за лікоть Уляну Супрун, бере за руку і знову тихо промовляє. 

“Я не розумію такі речі, я розкажу як, у нас будинки будуються гарні», - каже очільник радикалів Києво-Святошинського району Олександр Богачов.

 Комплекс  "Акварелі 2” на околиці Вишневого. Імовірно, у цій іще не добудований секції однокімнатна квартира мала стати власністю Уляни Супрун.  В.о міністра ще взимку обмовилася, що їй, у неї в кабінеті, пропонував  хабара помічник Олега Ляшка і  очільник радикалів Києво- Святошинського району Олександр Богачов.  Саме він уже на відео.  Помічник  депутата каже, що Супрун, мовляв, сама  жалілася  на брак  власного житла, а  він розчулився.

“Я людина чуйна і не міг не відгукнутися, що я просто, щоб допомогти, покращити умови і за це виходить мене хочуть судити», - каже Богачов.

 Уляна Супрун, нібито, дразу  заявила  до органів і  весь час підігравала дійовим особам.  На відео уже  міський голова Вишневого особисто  зустрічається  з нею. І  розмірковує  над  схемами передачі квартири для неї. 

«Як ви задекларуєте, це ваше питання, придбали, не придбали... Але є певні фонди такі, мої особисті», - заявляє чиновник.

 Тобто квартира призначена для Супрун, з якихось фондів  міського голови.  Водночас у міськраді заперечують наявність  вільного житла. 

“Забудовники місту квартири не передають, тому наш квартирний фонд вже 7 років не поповнюється», - заявляє заступник міського голови Георгій Майсурадзе.

Квартиру для Супрун мали оформити на її помічника.  Міський очільник навіть везе його показувати помешкання.


Читайте також: Уляна Супрун у відставку не збирається
Читайте також: НАБУ засекретило розслідування справи про виграші Ляшка в лотерею