Події
11 квітня 2018
На Буковині поліція влаштувала погоню за п'яним школярем
Правоохоронці розповіли, що відразу після зупинки хлопець, аби уникнути відповідальності, повідомив патрульним, що йому 12 років і в нього немає батьків.
news-image

На Буковині патрульна поліція затримала неповнолітнього водія. Він кермував напідпитку та під час переслідування скоїв ДТП, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомили співробітники патрульної поліції Чернівецької області.

Автомобіль марки ВАЗ, водій якого не увімкнув покажчик повороту, помітили патрульні поліцейські 10 квітня, близько 1-ї год, на автодорозі М-19. Коли інспектори подали водієві сигнал про зупинку – той не відреагував, а тільки пришвидшився. Патрульні поліцейські послідували за ним. У селі Магала водій не впорався з керуванням і допустив зіткнення з огорожею, потім – намагався втекти, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що відразу після зупинки хлопець, аби уникнути відповідальності, повідомив патрульним, що йому 12 років і в нього немає батьків. Пізніше охоронці порядку з’ясували, де проживає тато хлопця та відправились туди, аби в його присутності поспілкуватися із неповнолітнім.

У поліції додають, що під час спілкування у хлопця помітили ознаки сп’яніння, та він і сам не заперечував, що випивав, а тест на алкоголь показав перевищення у 1,5 проміле.

Всі адміністративні матеріали поліцейські склали на його батька, оскільки з'ясувалось, що хлопцю всього 15 років.