Події
11 квітня 2018
В Луганській області 4 цивільних підірвалися в автомобілі
Вчинене кримінальне правопорушення кваліфіковане як терористичний акт.
news-image

Прокуратурою Луганської області взято на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом терористичного акту, під час якого загинуло четверо цивільних осіб поблизу лінії зіткнення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Луганської області, передає «Є!»

"До прокуратури Луганської області надійшла інформація від чергової частини Головного Управління Національної поліції в Луганській області про те, що четверо мешканців Станично-Луганського району автомобілем виїхали у напрямку річки Сіверський Донець, яка знаходиться в Станично-Луганському районі поблизу лінії зіткнення, та зникли.

За попередніми даними встановлено, що внаслідок наїзду автомобіля на невідомий вибуховий пристрій стався вибух, внаслідок якого особи, які знаходились у салоні транспортного засобу, загинули",- йдеться в повідомленні прокуратури.

На цей час у даному кримінальному провадженні виконуються першочергові слідчі дії, направлені на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Наразі вчинене кримінальне правопорушення кваліфіковане як терористичний акт, що призвів до загибелі людей (ч. 3 ст. 258 КК України).

Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури області.  

Читайте також: Турчинов назвав ядерне роззброєння України історичною помилкою