Війна
11 лютого 2015
Звільнення від терористів частини території в районі Маріуполя відповідає Мінським угодам
Загрози взяття Маріуполя бойовиками немає, заявив міністр оборони
news-image

Звільнення від терористів частини території в районі Маріуполя відповідає Мінським угодам, заявив міністр оборони Степан Полторак.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Оборона Маріуполя Донецької області в даний час організована надійно, загрози взяття міста бойовиками немає, заявляє міністр оборони Степан Полторак.

"Маріуполь в надійних руках, оборона там міцна, резерви там є, тому загрози немає", - заявив С.Полторак журналістам перед засіданням Кабінету міністрів.

За словами міністра, звільнення з-під контролю бойовиків ряду населених пунктів на схід від Маріуполя у вівторок було здійснено в рамках мінських угод.

"Тим більше, що вчора Збройні сили України прийняли заходи по розширенню території відповідно до мінських угод і там загрози ніякої немає", - додав Полторак.

Нагадаємо, що у вівторок полк спеціального призначення "Азов" повідомив, що українські бійці взяли оборону по лінії сіл Широкино-Комінтерново-Павлопіль Волноваського району і ведуть бої за с. Саханка.

Секретар Ради РНБО України Олександр Турчинов, перебуваючи на місці бойових дій, повідомив, що в ході наступу сил АТО під контроль були взяті села Павлопіль, Комінтерново, Лебединське, Бердянське, Широкино та інші.