Події
16 квітня 2018
Біля скандального гуртожитку на Обухівській влаштували стрілянину: є поранені
Учасників конфлікту доставляють в управління поліції для з’ясування обставин та причин інциденту.
news-image

16 квітня біля гуртожитку на вулиці Обухівській, 60 чоловіки під час сутички влаштували стрілянину, двоє осіб отримали поранення.  Про це повідомляє сайт Головного управління поліції Києва, передає «Є!» із посиланням на УП.

"Між чоловіками виник конфлікт, у розпалі якого пролунало кілька пострілів. Внаслідок події постраждало двоє осіб: одного із них доставили в лікарню, іншого не госпіталізовували", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив голова Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський у Facebook, конфлікт виник через спробу рейдерського захоплення будинку.

"Просто зараз рейдери штурмують гуртожиток по вулиці Обухівській, 60. Там зараз тітухани б'ють всіх, мешканці бороняться, як можуть. Тітуханів дуже багато. Жорстоко побили добровольця ОУН Олександра Ричкова "Будяка". Почалася стрілянина", - написав Коханівський.

 

Як повідомляють жителі гуртожитку у Facebook, вранці до будинку прийшов адвокат фірми, яка нібито купила цю будівлю, разом з групою спортивних молодиків. Вони нібито намагалися штурмом проникнути у приміщення.

У поліції повідомили, що учасників конфлікту доставляють в управління поліції для з’ясування обставин та причин інциденту.

На місці події проводяться всі необхідні слідчі дії.

За фактом стрілянини розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ