Політика
19 квітня 2018
Трамп поки не схвалив додаткових санкцій проти РФ - Bloomberg
Глава Білого дому готовий запровадити нові обмеження в майбутньому.
news-image
Президент США Дональд Трамп не розглядає можливості запровадження нових санкцій проти Росії в ближчій перспективі, однак не виключає їх затвердження в майбутньому.

Про це повідомило в середу американське інформагентство Bloomberg із посиланням одразу на два джерела, ознайомлених із ситуацією, передає «Є!».

Президент Дональд Трамп не схвалив жодної додаткової каральної дії проти Росії, а його помічники поки нічого офіційно не рекомендували, - йдеться в повідомленні.

Водночас, за словами джерел, глава Білого дому готовий запровадити нові обмеження в майбутньому, втім не на нинішньому етапі.

У неділю постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила про готовність американського мінфіну оголосити нові санкції проти Росії вже в понеділок. Економічний радник президента Трампа Ларі Кудлоу після цього заявив, що Гейлі щось сплутала, втім вимушений був перепросити після того як вона виступила в телеефірі з фразою: "З усією повагою, але я нічого не плутала".

Тим не менше, за інформацією джерел, твердження Гейлі про неминучі санкції пролунали до того, як президент Трамп мав прийняти рішення.