Україна
20 квітня 2018
До +24 градусів: синоптики обіцяють українцям переважно сонячні вихідні
21 квітня, невеликі дощі з грозами можуть пройти лише в Чернігівській та Сумській областях, в інших регіонах світитиме сонце.
news-image

Найближчими вихідними в Україні запанує переважно сонячна погода, лише місцями можливі незначні опади. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру, пише «Є!» з посиланням на 112.

У суботу, 21 квітня, невеликі дощі з грозами можуть пройти лише в Чернігівській та Сумській областях, в інших регіонах світитиме сонце. Денна температура на заході, півдні та в центрі складе від +17 до +24 градусів, а на півночі та сході буде трохи нижче - максимально до +16...+21. Вночі в середньому по країні від +5 до +10 градусів.

У Києві в суботу денна температура складе +21...+23 градуси, а вночі стовпчик термометра опуститься до +6...+8 градусів.

 

 

У неділю, 22 квітня, в країні дещо похолодає - температура знизиться буквально на 1-2 градуси, а дощі можливі в частині південно-східних областей: Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та в окупованому Криму. Вдень на заході, півночі та в центрі повітря прогріється до +15...+20 градусів (найтепліше буде на Закарпатті, найхолодніше - у Сумській області), а на півдні і сході буде від +14 до +22 градусів. При цьому нічна температура по країні становитиме +6...+13 градусів, найтепліше вночі на півдні.

У столиці цього дня буде сухо і сонячно: +16...+18 та +8...+10 градусів відповідно.

 

У ДержНС попереджають, що 21-23 квітня в Україні буде спостерігатися надзвичайний рівень пожежної небезпеки.