Події
21 квітня 2018
Отруєння в Сєвєродонецьку: до лікарень госпіталізували 15 дітей
За фактом порушення санітарних правил відкрито кримінальну справу. Поліція встановлює причетних до цього порушення осіб.
news-image

Після масового отруєння в Сєвєродонецьку до лікарень госпіталізували 15 дітей. Про це Facebook повідомила речник поліції Луганській області Тетяна Погукай, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Повідомляється, що до лікарень Сєвєродонецька та Лисичанська госпіталізували 15 дітей від 10 до 12 років у зв'язку з отруєнням після прийому їжі в одному з закладів громадського харчування. 

"Діти з різних міст і районів області взяли участь у заході, під час якого вони вживали заздалегідь приготовані сніданки. Вже через кілька годин після їжі 15 з 22 дітей були госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

За фактом порушення санітарних правил відкрито кримінальну справу. Поліція встановлює причетних до цього порушення осіб.    

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сєвєродонецьку отруїлися 12 дітей, двоє з них знаходяться в реанімації у важкому стані. За словами голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, постраждалим у повному обсязі надається медична допомога.

Читайте також:Йому було всього 28: світ схвилювала звістка про смерть популярного діджея Avicii