Суспільство
22 квітня 2018
«Миротворець» заявляє, що має «інші плівки Онищенка»
В "Миротворці" впевнені, що ці записи зацікавлять українські правоохоронні органи.
news-image
Центр "Миротворець" заявляє про наявність у нього "інших записів" депутата-втікача Олександра Онищенка.

Про це повідомляється на сторінці "Миротворця" в Фейсбуці, передає «Є!».

Ви не повірите, але у центру "Миротворець" теж є записи втікача Онищенка. Правда, це інші записи, але теж досить цікаві. Кілька годин діалогів в Ізраїлі з якимсь громадянином країни-агресора, - йдеться в повідомленні.

В "Миротворці" впевнені, що ці записи зацікавлять українські правоохоронні органи, і обіцяють надати свої "плівки Онищенка" за першою вимогою.

Як відомо, 18 квітня Олександр Онищенко оприлюднив частину запису розмови нібито з Президентом Петром Порошенком. На записі Порошенко нібито обговорює з Онищенком домовленості з екс-міністром екології Миколою Злочевським про закриття кримінальних справ проти нього і бізнесу.

5 липня 2016 року Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Онищенка. На момент голосування він уже перебував за кордоном.

За даними слідства, Онищенко із спільниками продавали газ держпідприємства "Укргазвидобування" за допомогою кількох своїх компаній через псевдобіржі, що завдало державі збитків на суму понад 1,613 млрд грн.