Події
24 квітня 2018
У мережі з'явилось єдине відео смертельної ДТП у Кривому Розі (відео)
Відео надали представники потерпілої сторони.
news-image

Ролик був наданий представниками потерпілої сторони.

У мережі оприлюднили єдине відео ДТП у Кривому Розі, в якій загинули дев'ятеро осіб. Про це повідомило місцеве видання "Перший Криворізький", пише «Є!».

Зазначається, що відео надали представники потерпілої сторони.

"На зафіксований камерами спостереження відео можна побачити, що Mazda рухається без особливих перебільшень швидкості руху по місту. Швидкість автобуса та маршрутки визначити дещо складніше. Також видно світлофор, що миготить. Момент зіткнення транспортних засобів видно здалеку", - зауважили у виданні.

Нагадаємо, Бабушкінський районний суд Дніпра у п’ятницю, 20 квітня, обрав підозрюваному у справі про ДТП у Кривому Розі запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави. 

Як повідомлялось, у  дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 17 квітня у Кривому Розі, загинули вісім працівників (п'ять чоловіків і три жінки) металургійного комбінату "АрселорМіттал Кривий Ріг". 

18 квітня заступник завідувача приймальним відділенням лікарні №2 Володимир Степанов повідомив, що  у Кривому Розі у лікарні загинув чоловік, який постраждав унаслідок ДТП, яка сталася 17 квітня. Так, кількість загиблих зросла до дев’яти осіб. За словами Степанова, 18 квітня близько 10.00 у лікарні №2 від отриманих травм помер 47-річний чоловік.

Як повідомлялося, головний лікар установи, де перебувають постраждалі унаслідок ДТП у Кривому Розі, повідомив, що четверо осіб перебувають у реанімації у вкрай важкому стані. 

17 квітня в Кривому Розі зіткнулися маршрутка, легковий автомобіль Mazda та автобус, який перевозив працівників "АрселорМіттал", унаслідок чого на місці загинули вісім осіб, понад 18 постраждалих були доставлені до лікарні, серед них чотири знаходилися у важкому стані. Водночас у ДСНС повідомили, що внаслідок ДТП постраждала 21 людина. 

Поліція за фактом інциденту відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Згодом поліція затримала водія автомобіля Mazda, який є учасником ДТП у Кривому Розі та вручила йому підозру.  

Крім того, стало відомо, що швидкість водія маршрутного таксі у момент, коли його вдарив автомобіль Mazda, була 46 км/год. 

Читайте також:На Харківщині чоловік трактором зніс постамент з прапором України