Київ
26 квітня 2018
В Києві затримали чоловіка, який вбив ножем бізнесмена
Правоохоронці затримали зловмисника - 42-річного місцевого жителя, який раніше двічі притягувався до кримінальної відповідальності.
news-image

Правоохоронці затримали зловмисника, який 6 березня смертельно поранив бізнесмена на вул. Лютеранській у Києві. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

«Завдяки скоординованій роботі прокурорів Київської місцевої прокуратури N6 та слідчих Печерського управління поліції м. Києва розкрито резонансний злочин, який стався у центрі столиці 6 березня 2018 року», - йдеться у повідомленні.

 У прокуратурі нагадали, що в одному з дворів на вул. Лютеранській невідомий чоловік завдав ножове поранення 37-річному бізнесмену, який прямував до своєї машини. Після вчинення злочину зловмисник втік, а поранений підприємець від отриманих травм помер в кареті швидкої.

Правоохоронці затримали зловмисника - 42-річного місцевого жителя, який раніше двічі притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі встановили, що під час раптового конфлікту, який виник між потерпілим та підозрюваним, останній наніс чоловіку один удар ножем в праве стегно, чим викликав гостру крововтрату та шок, що призвело до смерті пораненого.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. До Печерського районного суду м. Києва скеровано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:Жінку, підозрювану у вбивстві власної доньки у Кропивницькому, визнали неосудною

Читайте також:У лікарні прийшов до тями свідок гучного вбивства у Херсоні