Суспільство
26 квітня 2018
Київська комунальниця задекларувала електрокар Tesla за 50 тис. грн
Наразі на вторинному ринку ціни на такі авто залежно від комплектації коливаються від $ 40 до $ 55 тис.
news-image

Начальник планово-економічного відділу КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м. Києва" Тетяна Шуберт у 2017 році отримала в подарунок від сина автомобіль Tesla Model S, інформує «Є!» з посиланням на Gazeta.

Згідно з декларацією, його вартість на дату набуття складала 50 тис. грн. Проте наразі на вторинному ринку ціни на такі авто залежно від комплектації коливаються від $ 40 до $ 55 тис.

У розділі про доходи жінка вказала 50 тис. грн подарунку у негрошовій формі від свого сина Володимира Шуберта. Імовірно, мова йде саме про цю автівку. Ще 270 тис. чиновниці подарував її 87-річний батько Анатолій Ластовський.

Він також володіє трьома квартирами у мікрорайоні Позняки. Дві з них були куплені ним у 2012-му, третя - у 2015 році. Окрім цього, торік, після того як подарував Tesla матері, він придбав собі новенький Ford Mondeo вартістю близько $ 30 тис.

У січні 2016 року Тетяна Шуберт оформила свідоцтво про право власності на 93-метрову квартиру в елітному житловому комплексі Park Avenue VIP, що по проспекту Голосіївському, 60. Ціна подібних квартир від забудовника становить понад 5,5 млн грн.

Донька чиновниці Анна Шуберт у 2014 році також стала власницею Range Rover Sport 2012 року. На даний час середня ціна такої автівки складає близько $ 40 тис.

Читайте також:85 тисяч гривень за автомобіль Mercedes-Benz E320 заплатив слідчий з Полтави