Події
26 квітня 2018
Працівниця ЖЕКу з Дарницького району Києва Працівниця ЖЕКу з Дарницького району Києва задекларувала дорогий електромобіль задекларувала автомобіль Tesla Model S
Їх возять сірі дилери і продають у середньому за мільйон гривень.
news-image

Працівниця ЖЕКу з Дарницького району Києва задекларувала автомобіль Tesla Model S і оцінила його лише в 50 тисяч гривень. Таку машину в Україну офіційно придбати неможливо, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Їх возять сірі дилери і продають у середньому за мільйон гривень, але судячи із декларації керівниці планово-економічного відділу ЖЕКу Тетяни Шуберт, суперкар можна придбати і за менші гроші. Принаймні в таку суму вона оцінила подарунок сина, а ще чверть мільйона гривень їй подарував батько.

Журналісти застали Шуберт у робочому кабінеті, вона саме сперечалася телефоном з одним із жителів району, у якого тече дах. Побачивши камеру, 53-річна чиновниця спробувала сховатися, але врешті таки пішла на контакт і пояснила, звідки взялася така ціна на елітний електромобіль.

"Я написала в декларацію все, що в мене є. Моя особиста справа – вирішила так написати. Так оформлені документи – у декларації вказано так, як оформлено в документах", - розповіла працівниця ЖЕКу.
Читайте також: Абітурієнти з Криму і Донбасу зможуть вступати до вишів без ЗНО
Читайте також: Місцева влада має стати партнером центральної, - Порошенко