Війна
27 квітня 2018
Бойовики 26 разів обстріляли позиції АТО з гранатометів і кулеметів
Із мінометів калібру 120 мм бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах поблизу Лебединського.
news-image

Від початку доби бойовики 26 разів обстріляли українські опорні пункти, ніхто з військовослужбовців не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО станом на 18.00 27 квітня 2018 року, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"Зокрема на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Водяного", - йдеться у повідомленні.

Із мінометів калібру 120 мм бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах поблизу Лебединського.

 Крім цього, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях поблизу Шахти "Бутівка" і Мар’їнки, з озброєння БМП та протитанкового ракетного комплексу – під Талаківкою, з гранатометів – неподалік Кам’янки.

З великокаліберних кулеметів  вони обстріляли військових в районі Опитного, Верхньоторецького, Широкиного і Пищевика, а стрілецьку зброю застосували по оборонцях Авдіївки, Красногорівки та Широкиного.

"На Луганському напрямку із 120 мм міномету, озброєння БМП та гранатометів агресор обстріляв наші опорні пункти поблизу Світлодарська", - зазначають у штабі АТО.

У прес-центрі запевняють, що ситуація по всій лінії розмежування сторін контрольована підрозділами Збройних Сил України.

Читайте також: З початку доби бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ: четверо бійців поранено
Читайте також: П'ятеро поранених в зоні АТО. Як минула доба на Донбасі